Baggy Pants on Moslem Style :)

maybe some of you had a baggy pants which is being common style rite now..

i mean baggy pants like these :

baggy pants basic.. :)
baggy pants basic.. :)

 

and for moslemah maybe a little bit confused for mix and matchy…

these are a littel reference for you.. and be a stylish moslemah :)

 

she use baggy pants on below :P
she use baggy pants on below :P

 

she's sooooo prettyyyyyy... ^____________^
she's sooooo prettyyyyyy... ^____________^

 

stunning style... ^___^
stunning style... ^___^

 

you can mix it with wedges shoes like her..
you can mix it with wedges shoes like her..

 

cream + tosca? why noottt... :D
cream + tosca? why noottt... :D

 

beybi.. you are gorgeous....!! :D
beybi.. you are gorgeous....!! :D

 

chacha style ... ^________^
chacha style ... ^________^

 

cream color more easy to mix and matchy...
cream color more easy to mix and matchy...

 

niiicccceeee..... ^__^
niiicccceeee..... ^__^

 

 

WOOOWWW, that’s alot of reference rite? :p

so have you decided which one suitable for you? if yes.. then just following the style and be stylish moslemah… ^__^

 

 

| Moslem Got Style & Rule |

2 comments

  1. Sukaa banget liat busananya stylish dan info2nya berguna banget..tp semua modelnya langsing2 dan wajahnya tirus.badan sy tinggi tp sy gemuk hbs melahirkan dan pipi saya tembem..bs g sis memuat info panduan baju busana+hijab yg stylish tp u tubuh gemuk dan muka bulat/pipi tembem biar sy bs fresh lg terutama dhadapan suami hehe..help me please

    • hello mbak Ike, congrats untuk baby nya :)
      saya tau banget lho rasanya gemuk, i’ve been there for long time.. saat saya sharing blog ini saya makin terpacu utk ‘menyehatkan diri’.. iya motivasi nya menyehatkan diri, mulai deh saya olahraga (bukan hanya sekedar diet ;p) and i did it! i’ve lost 10 kgs, jadi skrg saya bisa pake.. hehehe..
      kalo utk busui mgkn kasiyan juga anaknya..
      someday akan saya masukkan topic ya Sista, smoga nemu inspirasi waktu sharing dalam waktu dekat ^____^ thanks for the comment..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s